Tuesday, 31 January 2012

My superb entertainer!

Assalamualaikum...
Kali ni Som nak cerita fasal ''MY SUPERB ENTERTAINER".
Som? What kind of name I got? HAHAHA :D
Nak tahu siapa dia? Jeng jeng jeng *angkatangkatkening*
She's my bestfriend and I knew her since we're in secondary school!
Till now, we were together almost 9 year.......

She's very cool, beautiful, crazy, love to laugh out loud :D 
and soooooo funny like DAMNNNN! You are sick MANN! Hahah!
AND yeahhhhhh she's my entertainer.


She made me laugh of every words out from her mouth.
Ahaaaaa, rasanya kalau dia takde dalam list kawan baik aku.
Aku akan jadi orang yang sangat rugi dalam dunia ni.
Sebab dia adalah penghibur yang sangat bagussss. 
Tak sah kalau tak bergelak sakan bila lepak dengan dia.
Bayangkan bila kita tengah marah or sedih,
kita takkan jadi nak marah dan sedih kalau dia dah start buat perangai bengong dia! 



This is my girlfriend QieNa ^____^  Kawan yang ada dengan kita time susah dan senang.
Sampai mak ayah kami pun dah kenal sangat satu sama lain.
Kalau time zaman takde bf dulu dating berdua pun jadi. Haha
Dah ada bf pun still tak sah kalau tak meet each other.
Mesti nak date jugak :)


Dia sangat suka buat orang bedekah sakan dengan lawak lawak dia.
HAHAHA! Apa pun yang dia sebut ada je benda yang boleh buat kita ketawa terbahak bahak!
Dia pandai memasak.
Kalau kahwin tu suami dia tak perlu risau. ahakkk
Walaupun gila gila, dia boleh laksanakan kerja rumah dengan baik. 



Tengoklah perangai dia macam mana. HAHAHAHAHA
Korang pun boleh tengok sendiri dengan mata kasar kan?
Disebabkan picture ni, perut aku yang omel ni jadi mangsa!
Penat aku nak gelak and layan karenah dia!!! :D
And suprisee! selama 9 tahun berkawan kitorang tak pernah bergaduh, selisih faham or whatsoever.
Kitorang sependapat, sekepala dan sangat akrab!
Kadang kadang orang kata kitorang kembar. Bunyi memang kelakar.
Tapi mata orang yang tengok. So, terima jelah walaupun tak ''REDHA'' Kehkehh :D

Kawan suka duka memang susah nak cari.
Kawan bergelak kawan senang memang ramai keliling pinggang.
So, kepada uolls, hargailah kawan yang kita sayang selagi dia masih ada.
Jangan sesekali tinggalkan dia ketika dia jatuh dan susah.
Cuba untuk jadi kawan yang baik dan disayangi.
InsyaAllah kita akan dapat ganjarannya ^_______^ ,v..

As salam.





2 comments:

  1. yela kina aje kwn bek awak kan..huhuhu..:(

    ReplyDelete
  2. Awak pun sama. Ada cerita utk awk. Don't worry :')

    ReplyDelete